Kisah

Humor Sunda Kocak: Celana Kolor

Celana Kolor

Oded: Neng kadieu heula sakeudeung
Neng: Aya naon kang? (Nyampeurkeun)
Oded: Ieu pang garokeun taeun akang (bari muka kolor)
Neng: (olohok) alaahhh siah..loba sireuman kieu kang, na kunaon ath taeun th bet di geubrong ku sireum (bari di garo)
Oded: Heu’euh nyaeta ti saprak make kolor itu tuh (nunjuk kanu kolor)
Neng: Alaahh..paingan ath, da kolor eta mah tadi di pake ngelap cai gula tadi bahe..
Oded: Haduhh…kabiasa’an maneh mah ngelap sok kunaon wae, nyaho eta th kolor hiji-hijina (luwa lewe rek leweh)
Sepatu Kulit Asli
Kabayan: Ari silaing bisa atawa hente ngabedakeun antara sapatu kulit asli jeung anu imitasi?
Ibro: Teu, teu nyaho. Cing, cing tah kumaha ngabedakeunana?
Kabayan: Babari pisan, si sapatu teh sina dicoco reungit. Lamun eta sapatu barentol, eta berarti sapatu kulit asli

Posting Komentar

0 Komentar