Kisah

Humor Jawa: Entute Wong Ayu

Entute Wong Ayu

Malem minggu dinone muda mudi memadu kasih, semono ugo karo si dul lan ceweke si sari. Wong loro iki lungguh ngobrol ngalor ngidul ning bangku taman. Ngepasi tamane rodo sepi.. mung ono wong 2 kuwi karo satpam penjaga taman nanging posisine adoh. Pas lagi enak enake ngobrol, banjur si Dul ambus ambus ngiwo nengen goleki ambu sing familiar karo irunge.

Si dul: Yank... kowe ngentut yo!
Si sari: Iyo mas, sori yo. Mambu ta?
Si dul: Ambu entute wong ayu koyok parfum import Paris
Si sari: Mosok mas, wangi banget ya?
Si dul: Nek wangine ora, tapi tahan lama... (karo nyumpet irung)
Si sari: @?@#?$#@#$*

Posting Komentar

0 Komentar