Kisah

Humor Jawa Romi Dan Yuli

Romeo & Juliet

Malam minggu Paidi janjian ketemuan karo Sumi pacare ning alun-alun. Sak bare ketemu jenenge boxah pacaran ya ngono kuwi, rayu rayuan gombal gombalan.

Paidi: Cin.. enake lapo ya?
Sumi: Hmm.. ayo gawe panggilan sayang sing anyar mas
Paidi: Koyo opo cin?
Sumi: Umpomo mas tak sebut Romeo?
Paidi: Kowe tak sebut Juliet cin
Sumi: Nek aku sebut papi?
Paidi: Tak bales mimi
Sumi: Nek tak sebut aa'
Paidi: Kowe tak sebut ee'
Sumi: Piye tho mas???!!!!
Paidi: Hehe sory... timbange bingung, tur yo ben ora ono sing madani, mending sebutane Almarhum & Almarhumah... piye?
Sumi: @@@###$#$//#

Posting Komentar

0 Komentar