Kisah

Iki Cerito e Pas Cak Kodir Pas Ndaftar Pulisi

Koder : Pak, arep ndaptar nyalon dadi pulisi
Polisi: Umurmu piro?
Kodern: 40 tahun

Polisi: Ketuweken, gak memenuhi sarat
Koder: Ojo gelem dibodoni karo sarat. Seng ngerti maksute sarat iku yo sing nggawe sarat. Opo sampeyan sing nggawe?


Polisi: Ngono? Yo wis sak karepmu... Lulusan opo?
Koder: SD
Polisi: SD? Ora masuk kriteria
Koder: Ojo gelem dibodoni karo kriteria. Sing ngerti maksude...
Polisi: Cukup! Ojo diterusno... Sing ngerti artine kriteria iku yo sing nduwe kriterio. Ngono to karepmu?

Koder: Cerdas sampeyan
Polisi: Duwurmu piro?
Koder: 140 senti
Polisi: Kependek en. Ora mlebu standart
Koder: Ojo gelem dibodoni karo standart
Polisi:  wis Cukup! Iso renang opo ora?
Koder: Ora

Polisi: Nduwe catetan kriminal?
Koder: Ono thithik... Tau kecekel pas main domino, pak
Polisi: Yo wes, koen di trimo. Mulai mene koen ditugasno nok unit anjing pelacak
Koder: Tugasku lapo pak?

Polisi: Njenggong karo ngambus-ambus  nok TKP
Koder: Asuuuuu....!!

Posting Komentar

0 Komentar