Kisah

Kisah Cinta 'Tragis' Mukidi Dan Mukinah, Sangat Menyentuh Hati

ilustrasi Inah dan Mukidi

Iki Critone Mukidi  lan Mukinah, wong loro iki pacaran. Wong loro mau lagi malem mingguan  nang Pacet Mojokerto. Mergo asyik pacaran, gak kroso wis jam 12 bengi.  Kebengen, gelem gak gelem Akhire nginep nang penginepan/motel nok kono

Mukidi lan Mukinah mlebu kamar  penginepan utowo motel, gawe njagani sing  ora-ora,  Inah jupuk guling dideleh nang tengah gawe mbatesi turu. Inah kwatir onok opo-opo

Isuke wong loro mau balik mulih. Mukidi mbonceng Inah numpak sepeda montor. Dalan nang Pacet menggak menggok lan munggah mudun. Ujuk-ujuk sapu tangan e Inah mabur trus nyemplung nang jurang jurang.  Mukidi mandek, trus dibelani munggah mudun jurang, nyebrang kali njupuk sapu tangan e  Inah.  Sak wise kacu kecekel, trus diwenehno Inah mau iku

Gak songko...moro-moro.....plaakkk!! Mukidi ditempiling  ambek Inah,  Saking banget e ,  Mukidi sampek ndelosor nang lemah.

"Opo o ...yaaank, aku mbok tempiling iku, ndak matur suwun malak mbok keplok." jare Mukidi

Inah jawab: "Saputangan ucul ae, mas riko wani nyemplung jurang nyabrang kali, menek tebing, Lah mambengi wong atse nyeberani Goling ae, pean gak wani


Mukidi  mlongo koyo wedhus durung adus, trus nyokoti pucuk e sepatu dewe seseh, seseh e ilang nok jurang


Source: https://www.ketawa.com/2013/08/9133-dibatesi-guling.html

Posting Komentar

0 Komentar