Kisah

Humor Sunda Kocak : Nikah

Nikah

Maman: Neng, aa teh bener bener cinta ka eneng..

Neng Rita: Ah nu leres a?

Maman: Leres ikh.. Ari neng cinta teu ka aa?

Neng Rita: Nya cinta atuh a..

Maman: Mun eneng cinta ka aa, urang nikah atuh yu!

Neng Rita: Ikh ari aa, apan urang na ge sakola keneh?!

Maman: Em… Kmh lamun urang nikah na poe minggu atuh.! Pan poe minggu mah libur!
Neng Rita: ???

Posting Komentar

0 Komentar