Kisah

Parikan Kaos Mambu

Terong kok di untir-untir. Nang tangan marai biru. Bojone uwong kok di pikir. Nang awak kuru. Klambi biru nang nduwur klasa Yen bapak ibumu ra setuju, aku isa apa? Mangan gedang campur tahu. Dikau sayang i miss you. Isuk ngikir sore ngikir. Kikire arek suroboyo. Isuk mikir sore mikir. Sing di pikir ora rumongso. Ono londo ajar basa jawa Entuk pacar jebul bekas germo Nyangking peti isi kloso.


Nyang ati marai nelongso. Akeh ketan akeh sego. Wakul ijo di kurepno. Akeh prawan akeh rondo. Sing duwe bojo di karepno. Budal ngetan tuku boto, ora lali tuku kloso Golek bojo sing iso dijak urip soro, sakwayah2 iso dikon nyithak boto Tir podo irenge. Sir podo senenge. Tir di campur roti. Sing di sir kok yo ra ngerti. Walang kekek nemplok neng pager Lanangan tuek kok diuber-uber Lampu sentir lengone potro. Tiwas naksir ra iso nggowo. Ono badak ditumpak'i lowo Ilatku cendak tapi manukku dowo Jajan sekoteng no prapatan karang ayu Opo artine gantheng nek ora payu-payu Wajik klethik gulo jowo Yen ra kuat ojo ngoyo Suwe ora jamu, jamu godhong suket Suwe ora nyawang rupamu, nyawang pisan malah mumet mlaku-mlaku di cokot yuyu.


Nang tretes di gepuk palu. Rodok susah duwe bojo ayu. Dompet kempes nang sirah ngelu. Itulah kumpulan pantun atau parikan jawa lucu dan asik buat guyonan bersama teman-teman sobat. Selamat membaca dan semoga sobat menyukainya.

Sumber: http://www.pantun123.com/2014/10/kumpulan-pantun-bahasa-jawa-lucu-banget.html
Konten yang sedang anda lihat saat ini adalah milik dari pantun123.com

Posting Komentar

0 Komentar