Kisah

Parikan Lucu, Parikan Siji Loro Telu Papat



Siji loro telu papat
Lima enem pitu wolu
Biji loro tetep hebat
Angger kembang melu ngguyu
Siji loro telu
Astane sedheku
Mirengake simbah mu
Menawa di dangu

Wit Gedang Awoh Pakel
Omong Gampang Nglakoni Angel

Wit Pakel kesrempet bis kota
Najan angel tetep usaha
Jajah deso milangkori
Gadjahbengko cen ngangeni

Nyangking ember kiwo-tengen
Lungguh jejer tombo kangen

Posting Komentar

0 Komentar